Deszka Spaletta és Fa Ablakok Veszprém Vármegye Ábrahámhegy

Népies stílus, új építés Fa Nyílászárók és Deszka Spaletta

Veszprém Vármegye Nyaraló Zöld Deszka Spaletta

Egy újépítésű modern anyagokból és modern technológiával épült népies stílusú nyaralónál járunk, a Veszprém vármegyei Ábrahámhegyen.

Mivel teljesen új építésről van szó így ennél a konkrét munkánál nem volt szükség a helyszínen megtekinteni az ingatlant.
Ami nehézkes is lett volna, mivel a nyílászárók és a deszka spaletta gyártási folyamatának megkezdésekor még javában zajlott a hétvégi-ház falazása.

A tervek, illetve a konszignáció alapján kezdtük legyártani a spalettákat és a hőszigetelt nyílászárókat nagybajomi üzemünkben.

A gyártást és a faipari felületkezelést követően a deszka spalettákat és a hőszigetelt fa nyílászárókat a helyszínre szállítottuk. A beépítés mint mindíg, most is a nagy rutinnal rendelkező saját beépítő csapatunk végezte. Egyébként beépítést és helyszíni szerelést egész országszerte vállalunk.

Az építész tervező a tulajdonos igényei és elképzelése alapján tervezte meg a nyaralót, 3 rétegű üvegezéssel ellátott korszerű hőszigetelt nyílászárók gondoskodnak a hőmegtartásról. A deszka spaletták a fekete kovácsoltvas pántokkal pedig hozzásegítik az ingatlant a régies stílus megteremtéséhez.

A spaletta és a fokozott hőszigetelésű nyílászárók

Ábrahámhegy Nyaraló Deszka Spalettákkal

A nyílászárók üvegének felső részén a parasztházas időket idéző, 60 mm-es szélességű üvegosztásokat alkalmaztunk. Ezek optikailag megtörik a nagyobb üvegfelületeket és stílusban sokkal jobban hasonlítanak a régies tagolt üvegezésre.

Ábrahámhegy Hétvégi Ház Deszka Spalettával és Automata Rovarhálóval

A hátsó fedett teraszra egy jól megtermett emelőtoló erkélyajtón keresztül vezet az út.

Itt a ház ezen részén látható, hogy spaletták nélkül teljesen megváltozna az összkép, mivel a hátsó teraszra praktikussági okokból nem került spaletta árnyékolás felszerelésre, legyártásra.

Ábrahámhegy Nyaraló Emelőtoló Erkélyajtó

Még több kép a deszka spalettákról és a fa nyílászárókról

Egyedi Ral színre színterezett, azaz festett beépített fékkel ellátott mobil, felfelé húzható rovarhálókat is felszereltünk a kéretlen rovarinvázió távol tartása végett.

Ábrahámhegy Nyaraló Spalettákkal és Hőszigetelt Ablakkal
Ábrahámhegy Hétvégi Ház Deszka Spalettákkal
Ábrahámhegy Nyaraló Deszka Spaletta Zöld Színben
Z Merevítésű Deszka Spaletta Veszprém Vármegyében
Ábrahámhegy Nyaraló Hőszigetelt Bejárati Ajtó
Ábrahámhegy Nyaraló Hőszigetelt Ablakokkal és Deszka Spalettával
Ábrahámhegy Nyaraló Régies Deszka Spaletta Zöld Színben
Ábrahámhegy Nyaraló Hőszigetelt Nyílászárók Duplex Álosztással

A fekete mindennek jól áll még a spalettát is öltözteti

A fekete kovácsoltvas pántok és vasalatok a deszka spaletta pasztell zöld színével együtt nagyon mutatósak.

Pasztelzöld RAL Színű Deszkaspaletta Fekete Kovácsoltvas Pántokkal
Zöld Deszka Spaletta Kitámasztóval Fekete Kivitelben
Ábrahámhegy Nyaraló Ral Színű Spaletta Fekete Kovácsoltvas Pántokkal
Ábrahámhegy Parasztház Klasszikus Deszka Spalettákkal Zöld Színben
Ábrahámhegy Parasztház Zöld Deszka Spalettákkal és 3 Rétegű Üvegezésű Nyílászárókkal
Veszprém Vármegye Zöld Deszka Spaletták Fekete Pántokkal
Ábrahámhegy Nyaraló Pasztel Zöld Spalettákkal

A hátsókertben helyet kapott egy szerszámtároló, fészer is.
Melynek az ajtajait a főépület spalettáinak stílusában gyártottuk le por szórt felülettel ellátott strapabíró szögvas keretből.

Ábrahámhegy Nyaraló Melléképület Bejárti Ajtó Spaletta stílusban

A megfelelő típus és megoldás kiválasztását mindenkor az épület adottságaihoz, stílusához igazodva célszerű kiválasztani.

Ebben tudunk önnek segíteni. Legyen Ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

Kérje ingyenes segítségünket, árajánlatunkat az önnek legmegfelelőbb spaletta kiválasztásához!

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader