Spaletták

Spaletták

Az általunk gyártott deszka spaletták, betétes spaletták olyan kültéri árnyékolók, melyek hasonlóan a lamellás zsalugáterekhez nagyon jó árnyékolók. Azonban mechanikai védelem és téli hőszigetelő képességük tekintetében sokkal jobban szerepelnek. Cserébe viszont a beáramló fény mennyisége nem szabályozható olyan mértékben mint a zsalugáteroknál.

A spalettáink megvédik a lakást a túlzott felmelegedéstől, így akár a klímaberendezések kiváltására is alkalmasak lehetnek. Télen, hasonlóan más az ablak előtti árnyékolókhoz, melyek statikus levegőréteget képeznek a nyílászárók előtt, javítják azok hőszigetelő képességét.
Előnye a klíma berendezésekkel szemben, hogy egyszeri beruházást igényelnek, csak időszakos karbantartásukra kell kis időt rászánnunk.

Spalettáinkat gyártjuk a nyílászárók külső és belső oldalára is szerelhető kivitelben, valamint úgynevezett utólagszerelhető típus ként is. Egyszerűbb felépítésűek mint a zsalugáterek, azonban a nyílászárók külső megjelenését nagyon előnyösen befolyásolják.
Betétes spalettákból nagyon változatos megjelenési formákat gyártunk, a betétekbe mart vagy vágott mintákkal teljesen egyedivé tehetők a nyílászárók.
Hagyományos spalettákkal általában vidéki parasztházaknál, vadászházaknál találkozunk, de egyedi és változatos megjelenése miatt szinte bármely épület stílusához hozzáigazítható.

Bármelyik megoldást választja számíthat szakértelmünkre, forduljon hozzánk bizalommal!

Referencia képeket spaletta termékeinkből itt talál!

Alapárban modern letisztult stílusú „slim” rétegelt lemez filung betéttel készítjük termékeinket, a lenti képektől eltérően. Természetesen némi felár ellenében van lehetőség a hagyományos úgynevezett plattolt filung betéttel is megrendelni nyílászáróinkat, mint a lenti képeken. Kérem ebben az esetben mindenképp jelezzék kollégáink felé az igényüket. A felár minden esetben külön opcióban kerül megadásra, az alapár nem tartalmazza! Kérje kollégánk tájékoztatását, segítségét! Köszönjük!

NAFA Kft, Fa Spaletták Ablakok

Osztott Fillungos Spaletta

Ár: ,- Ft+áfa-tól

NAFA Kft, Fa Spaletták Ablakok

Deszka Spaletta

Ár: ,- Ft+áfa-tól

NAFA Kft, Fa Spaletták Ablakok

Íves Fillungos Spaletta

Ár: ,- Ft+áfa-tól

 

 

 

Harmónika Spaletta Ajtó vagy Ablak

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Fillungbetétes négyszárnyú harmónika spaletta