Zsalugáterek

Zsalugáterek

 

Az általunk gyártott zsalugáterek olyan kültéri árnyékolók, melyek nagyon jó hatásfokkal védik a nyílászárókat az esetleges betörésekkel szemben és nem utolsósorban hőtechnikai szempontból is nagyon előnyösek.

A zsalugátereink megvédik a lakást a túlzott felmelegedéstől, így akár a klímaberendezések kiváltására is alkalmasak lehetnek. Télen, hasonlóan más az ablak előtti árnyékolókhoz, melyek statikus levegőréteget képeznek a nyílászárók előtt, javítják azok hőszigetelő képességét.
Előnye a klíma berendezésekkel szemben, hogy egyszeri beruházást igényelnek, csak időszakos karbantartásukra kell kis időt rászánnunk.
Strapabíró, tartós vasalatot használunk a hosszú távú zökkenőmentes működés érdekében!

Ablakainkhoz professzionális kivitelű zsalugáterek rendelhetők, mozgatható vagy fix lamellás kivitelben. De gyártunk úgynevezett utólagszerelhető zsalugátereket is. Amíg a mozgatható levelű zsalugáterek lamellái bármilyen szögben beállíthatóak, így akár teljes sötétítés is elérhető vele, addig a fix lamellás zsalugáterrel ez nem lehetséges, csak a zsalugáter táblák megnyitásával, eltolásával állíthatjuk be a kívánt árnyékolás mértékét.

Zsalugátereink tervezésekor figyelembe vesszük a már elkészült ablak, ajtó formavilágát, és ahhoz abszolút illeszkedő zsalugáter formára teszünk javaslatot, figyelembe véve a működtetési lehetőségeket is.

Bármelyik megoldást választja számíthat szakértelmünkre, forduljon hozzánk bizalommal!

Referencia képeket zsalugáter termékeinkből itt talál!

NAFA Kft, Fa Zsalugáterek Ablakok

Egyszárnyú Ablak Zsalugáter

Ár: ,- Ft+áfa-tól

NAFA Kft, Fa Zsalugáterek Ablakok

Kétszárnyú Ablak Zsalugáter

Ár: ,- Ft+áfa-tól

NAFA Kft, Fa Zsalugáterek Ablakok

Mediterrán Zsalugáter

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Bejárati Ajtó Zsalugáter Mozgatható Lamellákkal

Bejárati Ajtó Zsalugáter

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Bejárati Ajtó Zsalugáter Mozgatható Lamellákkal

Kétszárnyú Bejárati Ajtó Zsalugáter

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Harmónika zsalugáter bejáratiajtó

Harmónika Zsalugáter Ajtó vagy Ablak

Ár: ,- Ft+áfa-tól