Fa ablakok és erkélyajtók

Hőszigetelt Fa Ablakok

 

A fa ablakok és ajtók közelében az ember közérzete is jobb. Természetes környezetet biztosít, és sajátos hangulatot kölcsönöz otthonának. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége biztosítja, hogy fa nyílászáróink tervezésénél, kivitelezésénél szabadjára engedheti fantáziáját. A faanyag tartósságára számtalan bizonyítékot találunk, hiszen több száz éves épületeket, építményeket lelhetünk fel a mai napig kifogástalan állapotban korabeli technológiával készült fa szerkezeti elemekkel. Volt tehát elég idő az anyag viselkedését, forma- és időtállóságát megtapasztalni.

A termékek hossz- és szélességi toldással, valamint rétegragasztással hibamentes Borovi fenyőből készülnek, ezáltal garantált a vetemedés mentesség. A szárnyban körbefutó gumitömítés van, mely biztosítja a légzárást. Tömörfa hőszigetelt külsőtéri ablakok, anyaga alapesetben borovi fenyő de akár készülhet más kívánság szerint alapanyagokból is.

Széria, szabvány és egyedi méretű hőszigetelt ablakok gyártására is van lehetőség. Az egyedi gyártásért felárat nem számolunk fel!

Fa nyílászáróinkat alapesetben 68 mm-es keresztmetszettel készítjük. Igény esetén nyílászáróinkat vastagabb szerkezeti vastagsággal is rendelheti. Ilyenek a 78mm-es illetve 88 mm-es keresztmetszeti vastagságú fa nyílászárók, melyeket már 3 rétegű, akár a passzívházak követelményrendszerének is megfelelő üvegezéssel is szerelhetőek.

A nyillászáróink alapáron Ug=1.0 W/m2 K üvegezést tartalmaznak.
Roto vasalattal, bronz vízvetővel és bronz ablak kilincsel szereljük már alapáron is nyillászáróinkat!

Amennyiben saját elképzelése van vagy nem talált megfelelő kialakítású ablakot, kínálatunkban, úgy lehetőséget biztosítunk mestereinkkel való egyeztetés alapján egyedi ablakok legyártására is.

Referencia képeket fa ablakok termékeinkből itt talál!

Keressen minket bizalommal!

Fix Fa Ablak 1

Fix Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel 

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Fa Ablak 11

Bukó vagy Nyíló Egyszárnyú Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Fa Ablak

Bukónyíló Egyszárnyú Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Fa Ablak 11

Középen Felnyíló Kétszárnyú Fa Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Fa Ablak 1

Középen Felnyíló, Bukónyíló Kétszárnyú Fa Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kör Fa Ablak 1

Kör Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel

Fix és Bukó Kivitelben is

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Toló Bukó Erkélyajtó

 

Éljen a nagy üvegfelületek kínálta lehetőségekkel! Vigyen fényt a lakásába az ablakokhoz hasonló szerkezetű és működésű, egyszárnyú és kétszárnyú, valamint harmonika erkélyajtók segítségével!

Nyissa tágra otthonában a teret toló-bukó erkélyajtóinkkal! Ezek a nyílászárók az újkori építészet remekei! Óriási üvegfelületükkel világossá, szellőssé varázsolják lakását, irodáját. Egy könnyed mozdulattal akár egy egész falfelületet nyitottá tehetünk.

Szinte bármilyen egyedi méret, forma megvalósítható.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Tolóbukó Fa Erkélyajtó