Fa ablakok és erkélyajtók

Hőszigetelt Fa Ablakok

A fa ablakok és ajtók közelében az ember közérzete is jobb. Természetes környezetet biztosít, és sajátos hangulatot kölcsönöz otthonának. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége biztosítja, hogy fa nyílászáróink tervezésénél, kivitelezésénél szabadjára engedheti fantáziáját. A faanyag tartósságára számtalan bizonyítékot találunk, hiszen több száz éves épületeket, építményeket lelhetünk fel a mai napig kifogástalan állapotban korabeli technológiával készült fa szerkezeti elemekkel. Volt tehát elég idő az anyag viselkedését, forma- és időtállóságát megtapasztalni.

A termékek hossz- és szélességi toldással, valamint rétegragasztással hibamentes Borovi fenyőből készülnek, ezáltal garantált a vetemedés mentesség. A szárnyban körbefutó gumitömítés van, mely biztosítja a légzárást. Tömörfa hőszigetelt külsőtéri ablakok, anyaga alapesetben borovi fenyő de akár készülhet más kívánság szerint alapanyagokból is.

Széria, szabvány és egyedi méretű hőszigetelt ablakok gyártására is van lehetőség. Az egyedi gyártásért felárat nem számolunk fel!

Fa nyílászáróinkat alapesetben 68 mm-es keresztmetszettel készítjük. Igény esetén nyílászáróinkat vastagabb szerkezeti vastagsággal is rendelheti. Ilyenek a 78mm-es illetve 88 mm-es keresztmetszeti vastagságú fa nyílászárók, melyeket már 3 rétegű, akár a passzívházak követelményrendszerének is megfelelő üvegezéssel is szerelhetőek.

A nyillászáróink alapáron Ug=1.0 W/m2 K üvegezést tartalmaznak.
Roto vasalattal, bronz vízvetővel és bronz ablak kilincsel szereljük már alapáron is nyillászáróinkat!

Amennyiben saját elképzelése van vagy nem talált megfelelő kialakítású ablakot, kínálatunkban, úgy lehetőséget biztosítunk mestereinkkel való egyeztetés alapján egyedi ablakok legyártására is.

Referencia képeket fa ablakok termékeinkből itt talál!

Keressen minket bizalommal!

Fix Fa Ablak 1

Fix Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel 

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Fa Ablak 11

Bukó vagy Nyíló Egyszárnyú Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Fa Ablak

Bukónyíló Egyszárnyú Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Fa Ablak 11

Középen Felnyíló Kétszárnyú Fa Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Fa Ablak 1

Középen Felnyíló, Bukónyíló Kétszárnyú Fa Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kör Fa Ablak 1

Kör Fa Ablak Hőszigetelt Üveggel

Fix és Bukó Kivitelben is

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Toló Bukó Erkélyajtó

Éljen a nagy üvegfelületek kínálta lehetőségekkel! Vigyen fényt a lakásába az ablakokhoz hasonló szerkezetű és működésű, egyszárnyú és kétszárnyú, valamint harmonika erkélyajtók segítségével!

Nyissa tágra otthonában a teret toló-bukó erkélyajtóinkkal! Ezek a nyílászárók az újkori építészet remekei! Óriási üvegfelületükkel világossá, szellőssé varázsolják lakását, irodáját. Egy könnyed mozdulattal akár egy egész falfelületet nyitottá tehetünk.

Szinte bármilyen egyedi méret, forma megvalósítható.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Tolóbukó Fa Erkélyajtó

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader