Műanyag ablakok és erkélyajtók

Hőszigetelt Műanyag Ablakok

A műanyag ablak profilok anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. Az ablak profilok ún. légkamrákat is tartalmaznak, amelyek az ablak hőszigetelő képességében játszanak fontos szerepet. Minél több légkamrás egy ablak annál jobb a profil hőszigetelése és hangszigetelése.

Az általunk alaklmazott profil már szerkezetileg ütköző tömítéssel ellátott, a tok beépítési mélysége 75 mm és a szárnyé 80 mm. Hét légkamrás kivitel, mely tökéletes hőszigeteléssel rendelkezik, amely a megfelelő üvegezéssel keresztezve a legkihívóbb igényeknek is megfelel.

Profilválasztásnál talán még fontosabb az ablakok hőátbocsátási tényezője, itt a minél kisebb szám a jó választás. Egy régi faablak kb. 5,8W/m2K. A modern nyílászárók alap üvegezése két rétegű üveges változatoknál a legjobb elérhető érték 1,0W/m2K. Háromrétegű üveggel ez akár 0,5W/m2K-ig fokozható. Hangszigetelés területén is remekelnek az ablakok, a megfelelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését is.

A műanyag ablakok napjainkban igen közkedvelt termékek, hiszen kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagyon könnyen tisztán tarthatók, magas kopás és karcállóságuk és ellenállnak az UV sugárzásnak, nem vetemednek és nem igényelnek komolyabb karbantartást sem.

Nem csak hagyományos fehér színben léteznek, hanem rendelhetőek különböző faerezett mintás kivitelekben és Ral színekben is.

Referencia képeket műanyag ablak termékeinkből itt talál!

Kérjen ajánlatot ablakaira, keressen minket bizalommal!

Fix Műanyag Ablak

Fix Műanyag Ablak Hőszigetelt Üveggel 

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Műanyag Ablak

Bukó vagy Nyíló Egyszárnyú Műanyag Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Műanyag Ablak

Bukónyíló Egyszárnyú Műanyag Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Műanyag Ablak

Középen Felnyíló Kétszárnyú Műanyag Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Műanyag Ablak

Középen Felnyíló, Bukónyíló Kétszárnyú Műanyag  Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag Körablak

Kör Műanyag Ablak Hőszigetelt Üveggel

Fix és Bukó Kivitelben is

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Toló Bukó és Emelő Toló Erkélyajtó

Éljen a nagy üvegfelületek kínálta lehetőségekkel! Vigyen fényt a lakásába az ablakokhoz hasonló szerkezetű és működésű, egyszárnyú és kétszárnyú, valamint harmonika erkélyajtók segítségével!

Nyissa tágra otthonában a teret toló-bukó vagy emelő-toló erkélyajtóinkkal! Ezek a nyílászárók az újkori építészet remekei! Óriási üvegfelületükkel világossá, szellőssé varázsolják lakását, irodáját. Egy könnyed mozdulattal akár egy egész falfelületet nyitottá tehetünk.

Szinte bármilyen egyedi méret, forma megvalósítható.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Tolóbukó Műanyag Erkélyajtó

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader