Műanyag ablakok és erkélyajtók

Hőszigetelt Műanyag Ablakok

 

A műanyag ablak profilok anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. Az ablak profilok ún. légkamrákat is tartalmaznak, amelyek az ablak hőszigetelő képességében játszanak fontos szerepet. Minél több légkamrás egy ablak annál jobb a profil hőszigetelése és hangszigetelése.

Az általunk alaklmazott profil már szerkezetileg ütköző tömítéssel ellátott, a tok beépítési mélysége 75 mm és a szárnyé 80 mm. Hét légkamrás kivitel, mely tökéletes hőszigeteléssel rendelkezik, amely a megfelelő üvegezéssel keresztezve a legkihívóbb igényeknek is megfelel.

Profilválasztásnál talán még fontosabb az ablakok hőátbocsátási tényezője, itt a minél kisebb szám a jó választás. Egy régi faablak kb. 5,8W/m2K. A modern nyílászárók alap üvegezése két rétegű üveges változatoknál a legjobb elérhető érték 1,0W/m2K. Háromrétegű üveggel ez akár 0,5W/m2K-ig fokozható. Hangszigetelés területén is remekelnek az ablakok, a megfelelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését is.

A műanyag ablakok napjainkban igen közkedvelt termékek, hiszen kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagyon könnyen tisztán tarthatók, magas kopás és karcállóságuk és ellenállnak az UV sugárzásnak, nem vetemednek és nem igényelnek komolyabb karbantartást sem.

Nem csak hagyományos fehér színben léteznek, hanem rendelhetőek különböző faerezett mintás kivitelekben és Ral színekben is.

Referencia képeket műanyag ablak termékeinkből itt talál!

Kérjen ajánlatot ablakaira, keressen minket bizalommal!

Fix Műanyag Ablak

Fix Műanyag Ablak Hőszigetelt Üveggel 

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Műanyag Ablak

Bukó vagy Nyíló Egyszárnyú Műanyag Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyszárnyú Műanyag Ablak

Bukónyíló Egyszárnyú Műanyag Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Műanyag Ablak

Középen Felnyíló Kétszárnyú Műanyag Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Kétszárnyú Műanyag Ablak

Középen Felnyíló, Bukónyíló Kétszárnyú Műanyag  Ablak

Hőszigetelt Üveggel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag Körablak

Kör Műanyag Ablak Hőszigetelt Üveggel

Fix és Bukó Kivitelben is

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Toló Bukó és Emelő Toló Erkélyajtó

 

Éljen a nagy üvegfelületek kínálta lehetőségekkel! Vigyen fényt a lakásába az ablakokhoz hasonló szerkezetű és működésű, egyszárnyú és kétszárnyú, valamint harmonika erkélyajtók segítségével!

Nyissa tágra otthonában a teret toló-bukó vagy emelő-toló erkélyajtóinkkal! Ezek a nyílászárók az újkori építészet remekei! Óriási üvegfelületükkel világossá, szellőssé varázsolják lakását, irodáját. Egy könnyed mozdulattal akár egy egész falfelületet nyitottá tehetünk.

Szinte bármilyen egyedi méret, forma megvalósítható.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Tolóbukó Műanyag Erkélyajtó