Garázskapuk

Garázskapuk

 

Garázskapuk, variációk és megoldások egy témára!

A garázskapu az otthonunk egyik legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást.

Gondoljon bele milyen lenne, ha az elindulás és a hazaérkezés csak egy könnyed mozdulat lenne, csak egy gombnyomás a távirányítón?
Mert akár ez is megoldható.

Képzelje el, hogy az Ön otthonában is egy kiváló hőszigetelésű, mindig megbízhatóan működő, igényes kivitelű garázskapu van beépítve!

Keressen minket és segítünk választani!

Billenő garázskapu

Billenő garázskapu

A billenő garázskapuk nyitáskor kifelé billennek a síkból, majd a garázs födémje alá csúsznak. Csak egyenes falnyílások esetén alkalmazható.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Szekciónált garázskapu

Szekciónált garázskapu

A modern és elegáns szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Ezáltal Ön több helyet nyer a garázsban és a garázs előtt is. Íves falnyílásoknál  is alkalmazható megoldás.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Nyíló garázskapu

Nyíló garázskapu

A kétszárnyú garázskapu a legelterjedtebb megoldás. Személybejáró funkciója kiemelten fontos, valamint nyitásmódjának köszönhetően is rendkívül népszerű.

Ár: ,- Ft+áfa-tól