Redőnyök, Szúnyoghálók

Árnyékolás, redőnyök

Árnyékolástechnikában is a legkülönfélébb megoldásokat kínáljuk!

A redőny a nyílászáró egyik legelterjedtebb külső árnyékolója, amely véd az időjárás viszontagságaitól is. Jó hő és hangszigetelő, emellett az alumínium redőny még mechanikai védelmet is biztosít, amellyel megnehezíthetjük a hívatlan vendégek dolgát.

A redőnyök készülhetnek műanyagból és alumíniumból, mozgatásuk lehet kézi gurtnis vagy motoros. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, akár teljes elsötétítésre is alkalmazható. Az alumínium redőnylécek speciális hőszigetelő PUR habbal vannak töltve, mely halkba működtetést eredményez és a hőszigetelő képessége is magasabb.

A redőnyök kombinálhatóak a mobil szúnyoghálókkal így a két termék elfér egyazon tokban, használaton kívüli időszakban a rovarháló felengedhető a redőnytokba, így szinte láthatatlan.

A redőnylécek UV állóak így megőrzik színüket, az alumínium redőnyök az itt látható színeken kívül RAL színekben is kérhetőek.

Tehát a redőnyök amellett, hogy megvédik otthonát a fénytől, illetve a hidegtől-melegtől, változatos színeivel megfelelően alkalmazkodnak a lakóépülethez.

Műanyag és hőszigetelt alumínium redőnylevél színminta, színek 3

Eléépíthető redőny

Ez a redőnytípus a legkeresettebb mivel ára igen kedvező és nagyon sok előnnyel rendelkezik.

Létezik úgynevezett vakolható változata is, amivel a redőnytok bedolgozható a homlokzatba és utána észrevétlen.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Elé építhető, külső tokos műanyag vagy alumínium redőny 1
Elé építhető, külső tokos műanyag vagy alumínium redőny metszet 1

Föléépíthető, felsőtokos redőny

Ez a redőnytípus a régi, rossz hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező faredőnyök modern utódja. Nyílászárócserénél a régi tokszerkezet helyére építhető, de új építésű házak esetében is kialakíthatóak a megfelelő fogadó áthidaló szerkezetek.

Szintén rendelhető vakolható változatban is.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Fölé építhető, és vakolható műanyag vagy alumínium redőny 1
Fölé építhető, és vakolható műanyag vagy alumínium redőny metszet 1

Rovarvédelem, szúnyoghálók

A modern UV álló szúnyoghálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak és munkahelynek. Beépítésük esetén meleg nyári napokon is szabadon mozoghat a friss levegő a nyitott ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a nappali pihenést, munkát akadályozó és az éjszakáinkat elviselhetetlenné tevő rovarokat.

A mobil szúnyoghálók külön alumínium tokba rugó által visszahúzható kivitelűek, de akár kombinálhatóak redőnnyel is. Készülhet függőleges, illetve vízszintes kivitelben. Praktikusak, mert használaton kívüli időszakban diszkréten a tokba rejthetőek.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Mobil alumínium mozgatható rovarháló, szúnyogháló 1
Mobil alumínium mozgatható rovarháló, szúnyogháló minta 1

Fix keretes szúnyoghálók készülhetnek fa, műanyag vagy alumínium kerettel. A fa és alumínium keretek pácolással vagy RAL festéssel teljes mértékben a nyílászáró színvilágához igazíthatóak.

Az alumínium kivitelnél lehetőség van mágnesekkel való ellátásra is az egyszerű leszerelhetőség érdekében. Készítünk nyílókeretes szúnyoghálókat is bejárati ajtókra, erkélyajtókra.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag és alumínium fix rovarháló, szúnyogháló
Műanyag és alumínium fix rovarháló, szúnyogháló minta 1

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader