Redőnyök, Szúnyoghálók

Árnyékolás, redőnyök

 

Árnyékolástechnikában is a legkülönfélébb megoldásokat kínáljuk!

A redőny a nyílászáró egyik legelterjedtebb külső árnyékolója, amely véd az időjárás viszontagságaitól is. Jó hő és hangszigetelő, emellett az alumínium redőny még mechanikai védelmet is biztosít, amellyel megnehezíthetjük a hívatlan vendégek dolgát.

A redőnyök készülhetnek műanyagból és alumíniumból, mozgatásuk lehet kézi gurtnis vagy motoros. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, akár teljes elsötétítésre is alkalmazható. Az alumínium redőnylécek speciális hőszigetelő PUR habbal vannak töltve, mely halkba működtetést eredményez és a hőszigetelő képessége is magasabb.

A redőnyök kombinálhatóak a mobil szúnyoghálókkal így a két termék elfér egyazon tokban, használaton kívüli időszakban a rovarháló felengedhető a redőnytokba, így szinte láthatatlan.

A redőnylécek UV állóak így megőrzik színüket, az alumínium redőnyök az itt látható színeken kívül RAL színekben is kérhetőek.

Tehát a redőnyök amellett, hogy megvédik otthonát a fénytől, illetve a hidegtől-melegtől, változatos színeivel megfelelően alkalmazkodnak a lakóépülethez.

Műanyag és hőszigetelt alumínium redőnylevél színminta, színek 3

Eléépíthető redőny

 

Ez a redőnytípus a legkeresettebb mivel ára igen kedvező és nagyon sok előnnyel rendelkezik.

Létezik úgynevezett vakolható változata is, amivel a redőnytok bedolgozható a homlokzatba és utána észrevétlen.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Elé építhető, külső tokos műanyag vagy alumínium redőny 1
Elé építhető, külső tokos műanyag vagy alumínium redőny metszet 1

Föléépíthető, felsőtokos redőny

 

Ez a redőnytípus a régi, rossz hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező faredőnyök modern utódja. Nyílászárócserénél a régi tokszerkezet helyére építhető, de új építésű házak esetében is kialakíthatóak a megfelelő fogadó áthidaló szerkezetek.

Szintén rendelhető vakolható változatban is.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Fölé építhető, és vakolható műanyag vagy alumínium redőny 1
Fölé építhető, és vakolható műanyag vagy alumínium redőny metszet 1

Rovarvédelem, szúnyoghálók

 

A modern UV álló szúnyoghálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak és munkahelynek. Beépítésük esetén meleg nyári napokon is szabadon mozoghat a friss levegő a nyitott ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a nappali pihenést, munkát akadályozó és az éjszakáinkat elviselhetetlenné tevő rovarokat.

A mobil szúnyoghálók külön alumínium tokba rugó által visszahúzható kivitelűek, de akár kombinálhatóak redőnnyel is. Készülhet függőleges, illetve vízszintes kivitelben. Praktikusak, mert használaton kívüli időszakban diszkréten a tokba rejthetőek.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Mobil alumínium mozgatható rovarháló, szúnyogháló 1
Mobil alumínium mozgatható rovarháló, szúnyogháló minta 1

Fix keretes szúnyoghálók készülhetnek fa, műanyag vagy alumínium kerettel. A fa és alumínium keretek pácolással vagy RAL festéssel teljes mértékben a nyílászáró színvilágához igazíthatóak.

Az alumínium kivitelnél lehetőség van mágnesekkel való ellátásra is az egyszerű leszerelhetőség érdekében. Készítünk nyílókeretes szúnyoghálókat is bejárati ajtókra, erkélyajtókra.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag és alumínium fix rovarháló, szúnyogháló
Műanyag és alumínium fix rovarháló, szúnyogháló minta 1