Felületkezelés

A felületkezelés nálunk a leggmodernebb környezetbarát anyagokkal történik.

Környezetbarát Felületkezelés!

 

„Nem festés, faipari felületkezelés!” Cégünknél jól tudják, hogy hosszantartó védelmet a fa felületeknek csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani.

A Fénylakk kültéri és beltéri ipari festékrendszer magában hordozza a mérnöki precizitást és a világ összes kontinensén évtizedekre visszanyúló tapasztalatokat. Ennek köszönhetően a faanyag felületkezelése hosszú évekre biztosítja az időjárás okozta igénybevételek elleni védelmet és esztétikusan hangsúlyozza ki a természetes fa szépségét. A szigorú európai bevizsgálások igazolják, hogy a Fénylakk festékrendszer tökéletes védelmet nyújt a fa biológiai károsítókkal szemben is. A kimagasló színvonalú felületkezelő – műhelyünkben gyors és precíz munkával biztosítjuk a termékek UV és időjárásállóságát.

A termékeket vizes bázisú, tehát környezetbarát és egészségkímélő bevonatrendszerrel látjuk el. A felület lehet a fa erezetét kihangsúlyozó lazúros, vagy fedő, ún. pigmentált festés. A háromrétegű festékrendszer egy, a termékeket rovar és gombakárosítók ellen védő alapozóból, egy színes köztes pácból és egy, az UV és időjárás elleni védelmet biztosító fedőrétegből áll.

Felületkezelés színkatalógusunkban a legkeresettebb lazúr és ral színek szerepelnek.

Cégünknél megvásárolható a felületkezelő rendszerünkhöz alkalmas ápoló balzsam!


A balzsam rendszeres használatával a fa felújítási intervallumai jelentős mértékben kitolhatóak. A speciális ápolóbalzsam lezárja a mikro-repedéseket, melyek a festékrétegen keletkeztek az UV. sugaraktól vagy mechanikai behatásoktól. Egyidejűleg a védelem mellet a színhatások és a felület fényessége is felfrissítésre kerül.

NAFA Kft. Ajtó, Ablak felületkezelés, festés színminta