Szállítás

Bútor és egyéb termékek szállítása, kiszállítása szakszerűen!

Igény esetén szállítás, szereléssel és csomagolással!

 

Igény esetén szállítás, szereléssel és csomagolással!

Cégünk saját autókkal vállalja termékeink házhoz szállítását, az előre egyeztetett időpontban.

Nem adjuk ki más cégeknek a szállítást minden esetben saját szakképzett kollégáink végzik a feladatot. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy az ön által elvárt „legjobb” minőséget és esztétikai állapotot kapja.

Tapasztalt szállító munkatársaink leveszik az Ön válláról a terhet, akár egyetlen nyílászáró szállításáról, akár egy teljes irodaház ajtóiról, ablakairól legyen szó. A nyílászáró szállítás mellett számos kapcsolódó szolgáltatással is állunk rendelkezésére.

Az ajtókat, ablakokat mindig nagy körültekintéssel szállítjuk, csomagoljuk, élvédőzzük, és rögzítésüket nagy teherbírású gurtnikkal oldjuk meg. A csomagolásnál is nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, ezért újrahasznosítható anyagokat használunk az esetek döntő többségében.

Az általunk elkésztet nyílászáróknál minden esetben figyelembe vesszük az épület közlekedési lehetőségeit. Mivel nem minden helyszínen áll rendelkezésre megfelelő közlekedési lehetőség a bejuttatásához. Az igazán nagyméretű termékeket szét, -össze szerelhetőre tervezzük, gyártjuk és a cél területen állítjuk össze egésszé.

Tanácsok, kérések a szállítás napjára:

  • foglaljon időben parkoló helyet a szállító teherautó számára, lehetőleg minél közelebb a ház vagy iroda bejáratához
  • bizonyosodjon meg róla, hogy a liftet akadályoztatás nélkül használhatjuk