Párkányok, Takarólécek

Párkányok és Takarólécek akár Egyedi Formában

Az ablakpárkány a belső berendezés kialakításának szerves része akár virágok vagy dísztárgyak kirakására szolgál, akár egyszerűen az ablak dekoratív kiegészítője lehet. Stabilitását, tulajdonságait és formatervezését tekintve magas követelményeknek kell megfelelnie.

A mai világban a környezetünkhöz való illeszkedés a belső és külső összhatás, annak harmóniája határozza meg környezetünket. Belső könyöklőink, külső párkányaink, anyagukban és színvilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ahogy a párkány, úgy a takaróléc is fontos szerepet tölt be a nyílászárók összképének kialakításában. Akár mondhatjuk úgy is, hogy esztétikailag ez teszi fel a pontot az i-re.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon kedvére!

Műanyag és alumínium párkányok

Kiváló minőségű műanyag és alumínium ablakpárkányok. Mind a műanyag mind az alumínium párkányokhoz kaphatóak műanyag végzárók mely a víz terelésében nagy szerepet tölt be.

A műanyag párkányok is UV stabilak, tehát nem sárgulnak meg később sem egyaránt alkalmazhatóak kül- és beltérben.

Az alumínium párkányok választható porszórt RAL színekben elérhetőek. Vízorral és felfelé álló ablakrögzítő résszel rendelkeznek.

Műanyag Belső Fehér Párkány

Műanyag Belső és Külső Fehér Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag Belső Márványmintás Párkány

Műanyag Belső és Külső Márványmintás Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag Belső Bükkmitás Párkány

Műanyag Belső és Külső Bükkmitás Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag Belső Aranytölgymintás Párkány

Műanyag Belső és Külső Aranytölgymintás Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Fehér Külső Alúminium Párkány

Fehér Külső Alúminium Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Szürke Külső Alúminium Párkány

Szürke Külső Alúminium Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Barna Külső Alúminium Párkány

Barna Külső Alúminium Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Sötétbarna Külső Alúminium Párkány

Sötétbarna Külső Alúminium Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Fekete Külső Alúminium Párkány

Fekete Külső Alúminium Párkány

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Fa belsőtéri párkány

A fa belső párkányok natúr, illetve festett kivitelben rendelhetőek egyedi gyártásban.

A fa ablakpárkány vastagsága 18mm, anyaga táblásított hossztoldott borovifenyő.

Az ablakpárkányhoz külön végzáró nem szükséges. A párkány beltéri használatra ajánlott.

Alapesetben natúr kivitelben, kérésre UV álló festékkel a nyílászáró színének megfelelő felületkezeléssel kapható. Szinte bármilyen méret és forma elérhető, legyártható belőle.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyedi Fa Párkány Beltéri

Fa takarólécek

Nyílászárók beépítési hézagainak takarására. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Alapesetben natúr kivitelben, kérésre UV álló festékkel a nyílászáró színének megfelelő felületkezeléssel kapható. Szinte bármilyen méret, forma  megoldható.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Egyedi Fa Takarólécek Fenyő és Bükk, Hárs

Műanyag takarólécek

Nyílászárók beépítési hézagainak takarására. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas, UV álló felület, napfény hatására sem sárgul be. Ragasztható és öntapadós hátlappal is. 3, 5, 7 cm-es egyenes és 120 fokos. Fehér és fóliázott kivitelben.

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Műanyag Öntapadós Takarólécek Egyenes, törhető és 120 fokos

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader