Kapcsolat

Itt érhet el minket!

Kapcsolat Kapcsolatfelvétel NAFA Kft!

Kapcsolat!

Itt leírhatja üzenetét, és kérheti teljesen ingyenes árajánlatunkat. Árajánlatkérésnél kérjük adja meg a kívánt termék megnevezését, befoglaló méretét, darabszámát minél részletesebb leírását. Amennyiben csatolmányt szeretne küldeni, kérjük azt tegye meg külön e-mailben.

Vagy egyszerűen csak jelezze érdeklődését, és szakképzett kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Köszönjük érdeklődését!

Lépjen velünk kapcsolatba, kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Méretek megadásánál kérjük először a vízszintes méretet, azaz a szélességet adja meg! (Szélesség x Magasság)

  Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

  Nafa Faipari Kft.
  5.0
  Based on 100 reviews
  powered by Google
  Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
  09:57 15 Dec 23
  Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
  Marcsi HorváthMarcsi Horváth
  21:36 14 Dec 23
  Szép, precíz munka!
  Márk GschwindtMárk Gschwindt
  16:17 12 Dec 23
  Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
  Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
  16:24 09 Dec 23
  Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
  Tamas IllesTamas Illes
  08:57 08 Dec 23
  Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
  Sándor TopiczerSándor Topiczer
  13:20 10 Nov 23
  A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
  Bernadett MolnárBernadett Molnár
  19:59 06 Nov 23
  Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
  István GáspárIstván Gáspár
  08:19 30 Aug 23
  Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
  Tamás BakaiTamás Bakai
  16:14 29 Aug 23
  Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
  Lina TokodiLina Tokodi
  06:51 22 Jul 23
  Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
  László GelencsérLászló Gelencsér
  17:44 06 Jun 23
  Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
  János HarajkaJános Harajka
  07:20 08 May 23
  A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
  József SzuszaiJózsef Szuszai
  17:53 16 Oct 22
  Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
  js_loader