Rólunk

Amennyiben kérdése van, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, az alábbi elérhetőségek egyikén!

Cégtörténet

A Nagybajomi Faipari Kft. jogelődje 1951-ben alakult meg. Jelenlegi formájában 1992-tol működik, Nagybajomi gyártóbázissal. Ma a Dunántúlon működő Nafa Kft-nél szakképzett munkatársak dolgoznak technikai és műszaki háttérrel a sikerért, több ezer vevőt szolgálnak ki évente.

A magyar tulajdonú Kft. gazdálkodása stabil, piaci részesedése folyamatosan növekedik.

Napjaink lakáskultúrájában még mindig nagy szerep jut a fa eredeti szépségének, lágysága a természetet hozza az otthonba, így az igényes építők egy része továbbra is a fához ragaszkodik.
Ugyanakkor egyre növekvő igény keletkezik a modern bútorok iránt, ezért cégünk folyamatosan vezeti a legmodernebb alapanyagokból való gyártást is.

Mi ezeket az igényeket kívánjuk egy helyen kielégíteni.

Termékeink minősége és választéka jól tükrözi több mint 65 éves szaktudásunkat, szakmai tapasztalatunkat.

A piaci pozíció megtartásához nélkülözhetetlen a gondosan válogatott faanyag, a modern technológia, a korszerű felületkezelő anyagok sora, vevőink bizalma, igényeiknek folyamatos nyomon követése, az aktuális piaci trendek figyelése.
A jövő kihívásai számára minden évben új fejlesztéseinkkel lepjük meg partnereinket, vevőinket. Rólunk elmondható, hogy legújabb termékeink a legigényesebb vásárlók ízlésének is megfelel.

Munkáink eredményességét jelzik a különböző vásárokon kapott díjak, kitüntetéseink sorozata: mert a NÉV, a Tradíció KÖTELEZ!

MUNKA FOLYAMAT

DIZÁJN MEGTERVEZÉSE

A felmérést követően ebben a fázisban, nagy figyelmet fordítunk az Ön igényeire a funkcionalitás, valamint dizájn hármas megfelelő mértékű ötvözésére.

ÜGYFÉL JÓVÁHAGYÁS

Az elkészült terveket, kalkulációkat bemutatjuk, átbeszéljük Önnel. Itt még lehetőség nyílik az esetleges változtatásokra is.

MUNKA MEGKEZDÉSE

Folyamatos minőség-ellenőrzés mellett, elkészítjük Önnek álmai nyílászáróit. Az első fűrészvágástól az utolsó csavarig kompletten, meglepetések nélkül.

MUNKÁINK MEGOSZLÁSA

ÚJ NYíLÁSZÁRÓ KÉSZÍTÉSE (MAGÁN) 55%
ÚJ NYíLÁSZÁRÓ KÉSZÍTÉSE (VÁLLALATI) 23%
RESTAURÁLÁS 15%
NYíLÁSZÁRÓ ÁTALAKÍTÁSA, FEJLESZTÉSE 5%
EGYÉB MŰVELETEK 2%

Még egy kis segítség!

Mert fejlett minőségirányítási rendszerrel dolgozunk. Eddig még senkinek sem okoztunk csalódást, és nem áll szándékunkban most elkezdeni.

Mert cégünknél kiváló szakemberek dolgoznak. Technikusok, mesterek, mérnökök több tíz éves szakma múlttal.

Mert mi a speciális helyzetek megoldásait keressük, akár új megvilágításba helyezve a lehetőségeket.

RÓLUNK MONDTÁK

Szép a termék, korrekt ügyintézés, precíz szállítás, gondos beépítés. Legközelebb is önöktől fogok vásárolni.

Nagyon megvagyok elégedve a céggel. Minden úgy készült el ahogy előre megbeszéltük pontosan azokat az anyagokat kiegészítőket, funkciókat kaptam ami a szerződésben is szerepelt. És nem utolsó sorban határidőre.

Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést. A termék minősége a számlázási és egyéb folyamatok rendezése megfelelő. Örülök, hogy az Önök szolgáltatása mellett döntöttem. Sok sikert további jó munkát kívánok!

Pontosan azt a szolgáltatást kaptam, amit kértem, korrekt volt az ár, a munka befejezésekor nem voltak meglepetés költségek. Annyiba került, amennyiről az árajánlat szólt.

NAFA Kft. Ajtó, Ablak

TELEFON

30/396-8807

CÍM

7561 Nagybajom Kossuth L. u. 35.

EMAIL

info@nafa.butorinfo.hu