Karbantartás

A karbantartással megelőzhetőek a nagyobb meghibásodások.

A karbantartás lényeges!

A Ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy a NAFA Kft-tól évközi karbantartást rendeljen meg!
Ennek lényege, hogy cégünk térítés ellenében elvégzi az ügyfél által tőlünk megvásárolt termék karbantartását, melyet a megrendelő nem tud, vagy nem akar elvégezni, ezek képezik a több évre szóló karbantartási feladatot.

Megfelelő működés biztosítása: ritkán van szükség a vasalat utólagos beállítására, mely nem képez garanciális feladatot, ezért ajánljuk fel szolgáltatásunkat, mely a termékek hosszantartó működésének érdekében történik. Vannak olyan a termék használatából és a természetes kopásból eredő utánállítást igényelő korrigációs beállítások melyeket mindenképpen el kell végezni. A vasalatok mozgó, forgó, csúszó alkatrészeinek tisztítása és olajozása, ezzel jelentősen megnövelve a működési élettartamot.

A felületkezelés élettartamának meghosszabbítása: a felületkezelő rendszerünkhöz alkalmas ápoló balzsammal történik. A balzsam rendszeres használatával a termék felújítási intervallumai jelentős mértékben kitolhatóak. A speciális ápolóbalzsam lezárja a mikro-repedéseket, melyek a festékrétegen keletkeztek az UV. sugaraktól vagy mechanikai behatástól. Egyidejűleg a védelem mellet a színhatások és a felület fényessége is felfrissítésre kerül.

A kisebb mechanikai és egyéb sérülések kijavítása: a terméket nagyon sok külső behatás érheti rongálás, üvegtörés, stb. Cégünk vállalja e hibák szakszerű kijavítását helyreállítását. Ezen káresemények nagy része elkönyvelhető lakásbiztosítási szerződésre is amennyiben az ügyfél rendelkezik ilyennel (ha esetleg nem rendelkezik biztosítással, akkor tudunk benne segíteni).

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader