Karbantartás

A karbantartással megelőzhetőek a nagyobb meghibásodások.

A karbantartás lényeges!

 

A Ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy a NAFA Kft-tól évközi karbantartást rendeljen meg!
Ennek lényege, hogy cégünk térítés ellenében elvégzi az ügyfél által tőlünk megvásárolt termék karbantartását, melyet a megrendelő nem tud, vagy nem akar elvégezni, ezek képezik a több évre szóló karbantartási feladatot.

Megfelelő működés biztosítása: ritkán van szükség a vasalat utólagos beállítására, mely nem képez garanciális feladatot, ezért ajánljuk fel szolgáltatásunkat, mely a termékek hosszantartó működésének érdekében történik. Vannak olyan a termék használatából és a természetes kopásból eredő utánállítást igényelő korrigációs beállítások melyeket mindenképpen el kell végezni. A vasalatok mozgó, forgó, csúszó alkatrészeinek tisztítása és olajozása, ezzel jelentősen megnövelve a működési élettartamot.

A felületkezelés élettartamának meghosszabbítása: a felületkezelő rendszerünkhöz alkalmas ápoló balzsammal történik. A balzsam rendszeres használatával a termék felújítási intervallumai jelentős mértékben kitolhatóak. A speciális ápolóbalzsam lezárja a mikro-repedéseket, melyek a festékrétegen keletkeztek az UV. sugaraktól vagy mechanikai behatástól. Egyidejűleg a védelem mellet a színhatások és a felület fényessége is felfrissítésre kerül.

A kisebb mechanikai és egyéb sérülések kijavítása: a terméket nagyon sok külső behatás érheti rongálás, üvegtörés, stb. Cégünk vállalja e hibák szakszerű kijavítását helyreállítását. Ezen káresemények nagy része elkönyvelhető lakásbiztosítási szerződésre is amennyiben az ügyfél rendelkezik ilyennel (ha esetleg nem rendelkezik biztosítással, akkor tudunk benne segíteni).