Tetőablakok

A tetőablakok mint fényforrások!

Nagyon sok olyan tetőtéri beépített helyiségek vannak amelyeknél sehogy máshogy nem megoldható a megfelelő természetes fény bejuttatása, csakis tetőablakkal. Egy jól megválasztott fényforrás, vagy egy jól tájolt ablak ugyanis teljes mértékben megváltoztathatja egy helyiség megjelenését.

A megfelelő megvilágítás nemcsak világosabbá, de vidámabbá, levegősebbé és hangulatosabbá teszi otthonunkat, különösen igaz ez a természetes fényforrásokra, ezek közül is a tetőablakokra, melyeken keresztül fényárban úszhatnak a helyiségek.

Kétségtelen, hogy a tetőablakokat eredetileg praktikus okokból találták ki, de ezek az építészeti szempontból is remek megoldást kínáló nyílászárók csodálatos fényárral árasztják el a tetőtéri helyiségeket. A tetőablakok megnyitják a teret az ég felé, egy kicsi vagy keskeny, sötét helyiséget pedig nem csak világosabbá, de levegősebbé és optikailag is tágasabbá is tesznek.

Fa és műanyag tetőablakok

A fa tetőablak fa szerkezete hibamentes kivitelben, gombavédő alapozóval és színtelen lakkal készre felületkezelve készül.

A műanyag tetőablak szárnykerete extrudált PVC profilból készül, a tokkeret extrudált PVC profil és fa kombinációja.

A kilincs felülre szerelt és alulra átszerelhető. Rögzített résszellőző állással rendelkezik. 20-75º-os tetőhajlásszögben építhető be. 

Két vagy háromrétegű akár ragasztott biztonsági hőszigetelt üveggel készülhet.

01-Fa tetőtéri ablak 1

Fa tetőtériablak, burkoló kerettel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

02-Műanyag tetőtéri ablak

Műanyag tetőtériablak, burkoló kerettel

Ár: ,- Ft+áfa-tól

03-Külső árnyékoló rolló

Kölső árnyékoló roló

Ár: ,- Ft+áfa-tól

04-Belső árnyékoló roló 1

Belső árnyékoló roló

Ár: ,- Ft+áfa-tól

05-Belső sötétítő roló

Belső sötétítő roló

Ár: ,- Ft+áfa-tól

06-Belső falsíkra szerelhető szunyogháló

Belső falsíkra szerelhető szunyogháló

Ár: ,- Ft+áfa-tól

07-Manuális távnyitó

Manuális távnyitó

Ár: ,- Ft+áfa-tól

08-Motoros távnyitó szerkezet

Motoros távnyitó szerkezet

Ár: ,- Ft+áfa-tól

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader