Deszka Spaletta Siófok Családi Ház Somogy Vármegye

Egyedi kékre festett fa deszka spaletták fehér műanyag nyílászárókra

Siófok Somogy Vármegye Kék Deszka Spaletta

Egy modern építésű családi háznál járunk, a Somogy vármegyei Siófokon.

A felmérés alkalmával a helyszínbejáráson pontosítottuk a tulajdonos igényeit, elvárásait.

A feladat, hogy Görög stílusú árnyékoló deszka spalettákat gyártsunk és szereljünk fel a már meglévő fehér műanyag nyílászárókra. A tulajdonosnak nagyon pontos elképzelése volt a ház kinézetét illetően. Szerették volna feldobni az ingatlan kinézetét, dizájnját a kis Görög faluk hangulatát idéző spalettákkal és színvilággal.

A képeken is látszik, hogy jelen állapotban túl sok a fehér, nagyon egyhangúnk hat a ház. A spaletta színezését, felületkezelését a kérésnek megfelelően egyedi RAL színre fogjuk festeni, amit egyedileg kevertettünk ki a festékgyártó partner cégünkkel.

A felméréskor figyelembe kellett még azt is vennünk, hogy a teraszon a már meglévő műanyag nyílászárók előtt eléggé zsúfolt szokott lenni nyáron a tér. Kifejezett kérés volt, hogy itt elpakolás nélkül lehessen működtetni a spalettákat és kényelmesen használhatóak legyenek.

Ezért erre a részre tolós kivitelű deszka spalettákat kellett legyártanunk a többi kétszárnyas és egyszárnyú oldalt nyíló kivitelek mellé a nagybajomi üzemünkben.

Felméréskor és a szerelés után

A gyártást és a faipari felületkezelést követően az élén kék színre festett, deszka spalettákat a helyszínre szállítottuk. A beépítést most is mint mindig a nagy rutinnal rendelkező saját beépítő csapatunk végezte. Egyébként beépítést és helyszíni szerelést egész országszerte vállalunk.

Siófok Somogy Vármegye Műanyag Ablakra Spaletta
Siófok Somogy Vármegye Műanyag Erkélyajtóra Spaletta
Siófok Műanyag Nyílászáróra Fa Spaletta Családi Ház
Somogy Vármegye Műanyag Ablak Spaletta Családi Ház
Siófok Mediterrán Deszka Spaletta Kék Színben Családi Házra
Siófok Kék Színű Toló Deszka Spaletta
Siófok Somogy Vármegye Egyszárnyű és Duplaszárnyú Deszka Spaletta
Somogy Vármegye Pajta Típusú Spaletta Kék

Az előtte és utáni képeken nagyon jól látszik, hogy mekkorát tud dobni egy családi ház vagy nyaraló kinézetén a deszka spaletta, szinte szó szerint öltözteti az ingatlant, különösen ebben a mediterrán kék színben.

A ház a deszka spalettákkal nyitott és zárt állapotban

Siófok Somogy Vármegye Tolóajtó Spaletta
Siófok Somogy Vármegye Duplaszárnyas Deszka Spaletta
Siófok Somogy Vármegye Toló Spaletta Családi Ház
Siófok Somogy Vármegye Görög Deszka Spaletta
Somogy Vármegye Ajtóra Toló Deszka Spaletta Kék Színű Kivitelben
Siófok Mediterrán Deszka Spaletta Kék Színben Családi Házra
Siófok Somogy Vármegye Toló Erkélyajtó Spaletta
Siófok Somogy Vármegye Családi Ház Spaletta

A természet és a deszka spaletták

Ez a családi ház egy fákkal eléggé körbevett helyen helyezkedik el, nagyon szépen mutat a zöld környezetben.

A spaletták nem csak nyáron tesznek jó szolgálatot a napsugarak megregulázásakor, hanem segítenek a téli hőmegtartásban is. Mivel ilyenkor plusz egy légréteget képeznek a nyílászárok között, ami segít a meleget jobban a lakáson belül tartani, ezáltal a fűtésszámla is némileg kedvezőbb lesz.

Siófok Somogy Vármegye Spaletta Kovácsoltvas Pánt
Siófok Somogy Vármegye Emeletes Házra Deska Spaletta
Siófok Somogy Vármegye Spaletta Vasalat Családi Ház
Siófok Somogy Vármegye Deszka Spaletta Kék Színben
Siófok Somogy Vármegye Díazes Spaletta Családi Házra
Siófok Somogy Vármegye Spaletta Kovácsoltvas Pánt

A megfelelő típus és megoldás kiválasztását mindenkor az épület adottságaihoz, stílusához igazodva célszerű kiválasztani.

Ebben tudunk önnek segíteni. Legyen Ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

Kérje ingyenes segítségünket, árajánlatunkat az önnek legmegfelelőbb spaletta kiválasztásához!

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader