Hétvégi Ház Zsalugáterek és Nyílászárók Somogy Vármegye Szántód

Egy hétvégi ház felújítása és a zsalugáterek

Szántód Somogy Vármegye Nyaraló Emelőtoló Erkélyajtó

Egy felújítás előtt álló nyaralónál járunk, a Somogy Vármegyei Szántódon.
Amikor kollégáink először találkoztak az ingatlannal, még nagyon Retró stílusa volt a nyaralónak, a klasszikus értelemben.

Elsőre mindjárt szembetűnnek a bennlévőt régi zsalugáteres nyílászárók, illetve az irdatlan hőhíddal rendelkező vasportálok, erkélyajtók.
Szemrevételezést követően a tulajdonossal történt egyeztetés során megterveztük az új nyílászárók funkcióját és a nyitásmódját is.

Ugyanis nem csak a zsalugátereket fogjuk cserélni új kivitelűre, hanem a belül lévő üveges nyílászárókat is, vas portálokat, mivel azok még szimpla egy rétegű üvegezéssel rendelkeznek.
Az ingatlannál teljes körű felújítás veszi kezdetét, illetve némi belső átalakításra is sor fog kerülni. Ezáltal négy évszakos lesz a hétvégi ház, illetve sokkal komfortosabb tartózkodást tesz majd lehetővé.

A falnyílások pontos felmérését követően a tulajdonossal történt még egy részletes megbeszélés ahol egyeztettük az elképzelést a lehetőségekkel és végül kiválasztottuk az ide illő színt is.
Ezt követően megkezdődhetett a zsalugáterek és a hőszigetelt nyílászárók nagybajomi üzemünkben történő gyártása.

Felméréskor és a szerelés után

A gyártást és a felületkezelést követően a zsalutereket és a hőszigetelt fa nyílászárókat a helyszínre szállítottuk.
A beépítést a régi zsalugáterek és a régi nyílászárók kibontása előzte meg.
A beépítést most is mint mindig a nagy rutinnal rendelkező saját beépítő csapatunk végezte. Egyébként beépítést és helyszíni szerelést egész országszerte vállalunk.

Szántód Somogy Vármegye Vasportál Csere
Somogy Vármegye Hétvégi Ház Ablakcsere
Szántód Somogy Vármegye Nyílászáró Csere
Szántód Nyaraló Zsalugáter Csere
Szántód Somogy Vármegye Nyaraló Zsalugáter és Portál
Szántód Somogy Vármegye Cseresznye Színű Zsalugáterek
Szántód Somogy Vármegye Zsalugáter és Pliszé Rovarháló
Somogy Vármegye Hétvégi Ház Zsalugáter Mobil Rovarháló

Az előtte és utáni képeken nagyon jól látszik, hogy mekkorát tud dobni egy hétvégi ház vagy nyaraló kinézetén a zsalugáter, szinte szó szerint öltözteti az ingatlant, főleg ebben a piroskás cseresznye árnyalatú színben. Természetesen a hétvégi ház kinézetéhez a teljes felújítás is nagymértékben hozzájárult.

Az erkélyajtó zsalugáter

A régi első vas bejárati ajtóportál helyett a csere után egy két részre osztott nagyméretű emelő-toló erkélyajtó lett beépítve.

Aminek a vasalatrendszere lehetővé teszi azt, hogy egyetlen egy kézzel nagyobb erőfeszítés nélkül is működtetni lehessen a nyitást és zárást. Azon kívül ez az erkélyajtó még rendelkezik egy résszellőztető funkcióval is.

A zsalugáter pedig egy nagyméretű kétszárnyas kivitelű erősített szerkezet, ami rendelkezik átmenő kilincsel is a mögötte elhelyezkedő bejárati ajtó miatt.

Szántód Somogy Vármegye Zsalugáter és Hőszigetelt Nyílászárók

A végeredmény zsalugáterekkel

Balaton lévén általában szezonban, de azon kívül is, rengeteg a szúnyog és egyéb bogár, főleg ezen a helyen mivel közvetlenül az ingatlan mellet húzódik egy erdősáv is. Erre a kihívásra már előre felkészülve, minden egyes nyílászáróra az ablak és zsalugáter közé integráltunk egy-egy mobil rovarhálót az erkélyajtóknál pedig pliszé rovarhálókat alkalmaztunk.

A fekete zsalugáter vasaltok ezzel a cseresznye színnel igen markánsak, nagyon meghatározzák a zsalugáter küllemét.

A zsalugáter levelei mozgatható kivitelben készültek el, a zsalulamella mozgatónak köszönhetően.
Ezzel a megoldással remekül lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Ezáltal többfunkciós lesz a zsalugáter, szellőztethetünk árnyékolás mellett is.

Még néhány kép a zsalugáterekről és a fa nyílászárókról

Szántód Zsalugáteres Cseresznye Színű Ablakok Mobil Rovarhálóval
Szántód Somogy Vármegye Vörös Zsalugáter

A megfelelő típus és megoldás kiválasztását mindenkor az épület adottságaihoz, stílusához igazodva célszerű kiválasztani.

Ebben tudunk önnek segíteni. Legyen Ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

Kérje ingyenes segítségünket, árajánlatunkat az önnek legmegfelelőbb zsalugáter kiválasztásához!

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader