Családi házak, Közintézmények

Miért olyan különlegesek a beltéri ajtók?

Széles belső ajtó kínálattal várjuk leendő vevőinket. Legkelendőbbek az elmúlt évek tapasztalatai alapján a tömör fa alapanyagból készült belső ajtók, de egyre nagyobb számban keresik vevőink a különböző dekorfóliás ajtókat is.

Érthető ez a népszerűség, hiszen, a fa mindig is közel állt az emberekhez, több évszázados múltra tekint vissza a fa nyílászárók gyártása. Mindig melegséget, természetességet sugároznak, ezért régen is mindig előszeretettel alkalmazták alapanyagként.

Megfelelő faanyagvédelemmel ellátva, minimális éves karbantartás mellett, több tíz éves élettartammal lehet számolni. Hasszútávon az ápolt fa esztétikai értéke utolérhetetlen, és ezt a tulajdonságát kihasználva otthonosabbá varázsolhatjuk lakásunkat, családi házunkat.

Beltéri ajtó kínálatunkban megtalálhatóak a konzervatív, klasszikus és modern formavilágok, fa ajtók tekintetében a nagy előny az egyedi gyártás, melynél teljes mértékben a vevői igényekhez tudjuk igazítani az ajtó formavilágát, kiegészítőit.

Választhatunk, hogy tömör, betétes vagy üveges kivitelben szeretnénk belső ajtajaikat otthonunkban viszontlátni e tekintetben a lehetőségek nyitva állnak, nyílászáróinkat szerelhetjük különböző biztonsági, reflexiós és számos katedrál üvegekkel is.

Legtöbbször családi házakhoz gyártunk nyílászárókat, de számos közintézményhez, irodaházhoz készítettünk, építettünk be már jó minőségű beltéri ajtókat.

Leggyakrabban ezekben a városokban és vonzáskörzetükben dolgozunk: Nagybajom, Kaposvár, Nagyatád, Csurgó, Barcs, Nagykanizsa, Szigetvár, Marcali, Dombóvár, Komló, Pécs, Harkány, Villány, Mohács, Szekszárd, Tamási, Keszthely, Zalaegerszeg, Körmend, Szombathely, Sümeg, Ajka, Pápa, Veszprém, Fonyód, Balatonlelle, Balatonfüred, Székesfehérvár, Érd, Budaörs, Budapest.

De természetesen az ország egész területére vállalunk nyílászáró legyártást, beépítést.

Árainkat a linkekre kattintva tekintheti meg, beltéri ajtó.

Árajánlatot pedig a lenti gombra kattintva kérhet.