Családi házak, Közintézmények

Mit érdemes tudni a fa ablakról, mint hőszigetelő nyílászáróról?

A fa ablak mindig is közel állt az emberekhez, több évszázados múltra tekint vissza a fa ablakgyártás ezek a nyílászárók mindig melegséget, természetességet sugároznak, ezért régen is mindig előszeretettel alkalmazták alapanyagként.

A fa mint alapanyag könnyen megmunkálható, kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik, nagyon jó a zajszűrő tulajdonsága. Megfelelő faanyagvédelemmel ellátva, minimális éves karbantartás mellett, több tíz éves élettartammal lehet számolni.

Amellett, hogy a fa nyílászárók mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, az utóbbi években egyre jobban megnőtt iránta a kereslet. Ez köszönhető a rohamosan fejlődő technológiának is.

A mai modern fa ablakok hőszigetelés tekintetében kimagasló értékekkel rendelkeznek, műanyag ablakok értékeivel is felveszi a versenyt. Hasszútávon az ápolt fa esztétikai értéke utolérhetetlen.

Üvegezés tekintetében a lehetőségek nyitva állnak, nyílászáróinkat szerelhetjük különböző hőszigetelő képességű üvegekkel, de megoldhatóak a hangszigetelt, biztonsági, reflexiós és számos katedrál üvegek is.

Legtöbbször családi házakhoz gyártunk nyílászárókat, de számos közintézményhez, irodaházhoz készítettünk már jó minőségű fa ablakokat, bejárati ajtókat.

Leggyakrabban ezekben a városokban és vonzáskörzetükben dolgozunk: Nagybajom, Kaposvár, Nagyatád, Csurgó, Barcs, Nagykanizsa, Szigetvár, Marcali, Dombóvár, Komló, Pécs, Harkány, Villány, Mohács, Szekszárd, Tamási, Keszthely, Zalaegerszeg, Körmend, Szombathely, Sümeg, Ajka, Pápa, Veszprém, Fonyód, Balatonlelle, Balatonfüred, Székesfehérvár, Érd, Budaörs, Budapest.

De természetesen az ország egész területére vállalunk nyílászáró legyártást, beépítést.

Árainkat a linkekre kattintva tekintheti meg, fa ablak, fa erkélyajtó, fa bejárati ajtó.

Árajánlatot pedig a lenti gombra kattintva kérhet.