Családi házak, Közintézmények

A sokszínű műanyag nyílászáró!

A műanyag ajtók ablakok vitathatatlanul legnagyobb előnye, egyébként ez az egyik ok aminek a népszerűségüket köszönhetik, hogy a felületük nem igényel különösebb karbantartást.

Aki építkezik, felújít, átalakít, bővít az általában mindig igyekszik valami különlegességet, egyéniséget belecsempészni a lakásba, házba.

A mai modern trendek és elvárásoknak megfelelően már nem csak fehér műanyag nyílászárók kaphatóak, hanem a fa erezettét utánzó színes renolit fóliás műanyag nyílászárók, emellett rendelhetőek már különböző RAL színekben is. Ezen belül a nyílászárók rendelhetőek egy oldalon színes, és mindkét oldalon színes kivitelben.

Nyílászáróink csakis „A” kategóriás profilból készülnek, és rendelkeznek a legmagasabb építőipari minősítéssel is. A szerkezetek teljességgel hőhídmentesek, ütés és időjárás állóak, UV stabil alapanyagból gyártva.

Üvegezés tekintetében a lehetőségek nyitva állnak, nyílászáróinkat szerelhetjük különböző hőszigetelő képességű két, illetve három rétegű üvegekkel, de megoldhatóak a hangszigetelt, biztonsági, reflexiós és számos katedrál üvegek is.

Legtöbbször családi házakhoz gyártunk nyílászárókat, de számos közintézményhez, irodaházhoz készítettünk már jó minőségű műanyag ablakokat, bejárati ajtókat.

Leggyakrabban ezekben a városokban és vonzáskörzetükben dolgozunk: Nagybajom, Kaposvár, Nagyatád, Csurgó, Barcs, Nagykanizsa, Szigetvár, Marcali, Dombóvár, Komló, Pécs, Harkány, Villány, Mohács, Szekszárd, Tamási, Keszthely, Zalaegerszeg, Körmend, Szombathely, Sümeg, Ajka, Pápa, Veszprém, Fonyód, Balatonlelle, Balatonfüred, Székesfehérvár, Érd, Budaörs, Budapest.

De természetesen az ország egész területére vállalunk nyílászáró legyártást, beépítést.

Árainkat a linkekre kattintva tekintheti meg műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, műanyag bejárati ajtó.

Árajánlatot pedig a lenti gombra kattintva kérhet.