Restaurálások, rekonstruálások, felújítások

A múlt értékének megőrzése!

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy a régmúlt ipar remekműveinek állagát megóvjuk, feljavítsuk, bútor restaurálás. Azonban előfordul, hogy ez nem lehetséges mert a termék megsemmisült, bútor rekonstrukció. Ebben az esetben alkalmazzuk az úgynevezett rekonstrukciós eljárást, fellelhető dokumentumok, fényképek alapján.

Mint ahogy tettük azt például a Rippl-Rónai József által tervezett Andrássy ebédlő esetében is. A rekonstrukció annyira jól sikerült, hogy két szettet kellett gyártanunk a komplett ebédlő berendezéseiből, egyszer Kaposvárra a Rippl-Rónai Villába majd Tiszadobra az Andrássy Kastélyba is. Bővebben itt olvashat az Andrássy ebédlő rekonstrukcióról.

Természetesen nem csak bútorok restaurálásával foglalkozunk, hanem nyílászárók restaurálásával, felújításával és korhű ajtók, ablakok gyártásával és újragyártásával is.

Nyílászárók esetében sokszor előfordul az időjárási viszontagságok miatt, hogy az ajtók, ablakok már annyira rossz állapotban vannak, hogy a restaurálás nem jöhet szóba. Ebben az esetben alkalmazzuk a korhű újragyártás technológiáját amivel újrateremthetjük a régi műemlék épületek nyílászáróit.

Leggyakrabban ezekben a városokban és vonzáskörzetükben dolgozunk: Nagybajom, Kaposvár, Nagyatád, Csurgó, Barcs, Nagykanizsa, Szigetvár, Marcali, Dombóvár, Komló, Pécs, Harkány, Villány, Mohács, Szekszárd, Tamási, Keszthely, Zalaegerszeg, Körmend, Szombathely, Sümeg, Ajka, Pápa, Veszprém, Fonyód, Balatonlelle, Balatonfüred, Székesfehérvár, Érd, Budaörs, Budapest.

De természetesen az ország egész területére vállalunk nyílászáró és bútor restaurálást, rekonstrukciót.

Árajánlatot a lenti gombra kattintva kérhet.