Családi házak, Nyaralók, Pincék

Zsalugáter és Spaletta mint védelmi vonal!

A zsalugáternek, spalettának több évszázados hagyománya van már, régen előszeretettel alkalmazták, parasztházakon árnyékolási és mechanikai védelmük miatt. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a piac ismét felismerte előnyös tulajdonságait, és kedvelt lett esztétikai tulajdonságaiért is.

Amellett, hogy a zsalugáterek és a spaletták nagymértékben hozzájárulnak a ház hangulatos összképéhez, már a házon kívül elállják a meleg útját úgy, hogy mindeközben nem fogyasztanak energiát, mint például a klímaberendezés, ezzel meggátolva a lakótér felforrósodását, mivel már a nyalászáró üvege sem melegszik fel, ezáltal a nap nem tud hőt leadni az épületen belül.

Alapvetően funkcióját tekintve ami ugye az árnyékolás, e mellett nagyon jó szolgálatot tesz heves szélviharok, esőzések vagy jégeső idején is. Nem elhanyagolható szerepet vállalnak betörés esetén is, mivel plusz akadályt jelentenek az idegen behatolóknak, lehet, hogy e védvonal miatt választ inkább másik célpontot a delikvens.

Árnyékolás tekintetében a spaletták és a fix levelű zsalugáterek sötétítésre a legalkalmasabbak, a mozgatható lamellákkal, levelekkel felszerelt zsalugátereknél szabályozható a beáramló fény mennyisége is, fokozatmentesen állítható.

Felszerelhetőek új vagy már meglévő beépített régi nyílászárókra is, mivel készítjük őket utólagszerelhető kivitelben is. Esztétikum szempontjából mindig a ház adottságaihoz igazítjuk a zsalugátereket, spalettákat. Nagyon sok családi háznál szereltünk már műanyag nyílászáróra is fa spalettákat és zsalugátereket. Hasszútávon az ápolt fa esztétikai értéke utolérhetetlen.

Leggyakrabban ezekben a városokban és vonzáskörzetükben dolgozunk: Nagybajom, Kaposvár, Nagyatád, Csurgó, Barcs, Nagykanizsa, Szigetvár, Marcali, Dombóvár, Komló, Pécs, Harkány, Villány, Mohács, Szekszárd, Tamási, Keszthely, Zalaegerszeg, Körmend, Szombathely, Sümeg, Ajka, Pápa, Veszprém, Fonyód, Balatonlelle, Balatonfüred, Székesfehérvár, Érd, Budaörs, Budapest.

De természetesen az ország egész területére vállalunk nyílászáró legyártást, beépítést.

Árainkat a linkekre kattintva tekintheti meg zsalugáter, spaletta.

Árajánlatot pedig a lenti gombra kattintva kérhet.