Zsalugáter Harka Családi Ház Győr-Moson-Sopron Vármegye

Zöld festett fa zsalugáterek mozgatható lamellákkal

Győr-Moson-Sopron Vármegye Mozgatható Leveles Zsalugáter

Egy új építésű családi háznál járunk, a Győr-Moson-Sopron vármegyei Harkán.

A felmérés alkalmával a helyszínbejáráson pontosítottuk a tulajdonos igényeit, elvárásait.

A feladat, hogy árnyékoló zsalugátereket gyártsunk és szereljünk fel a már meglévő egyedi RAL színre festett fa ablakokra és erkélyajtóra.
Az építtetőnek már az épület terveinek megszületésekor határozott elképzelése és koncepciója volt, ami alapján megtervezésre került az ingatlan, annak minden részletével együtt.

Ebben az is szerepel, hogy a modern építőipari anyagokkal és megoldásokkal ötvözzék a nem olyan régmúlt építészet örökségeit.
A ház hőtartásához jótékonyan hozzájárul a háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókon kívül még a szokottnál jóval nagyobb mélységgel rendelkező tornác is. Ami nem csak az eső és a hó ellen nyújt kiváló védelmet, hanem nyáron amikor magasan járnak a napsugarak remek árnyékot nyújtanak az ablakoknak, melyek ezáltal kevésbé melegednek fel.

Télen viszont amikor a nap alacsonyabb pályán van szépen benapozza a nyílászárókat és a belső teret ezáltal is besegítve a téli fűtésbe.
A tervek között szerepelt már a kezdetektől fogva, hogy a régies stílusjegyeket zsalugáter árnyékolókkal erősítsék ezáltal még jobban feldobva az ingatlan kinézetét, dizájnját, egy parasztház jellegét, báját kölcsönözve.

A zsalugáterek színezésénél, felületkezelésénél egyértelmű volt, hogy a színt a már meglévő nyílászárók, illetve az oszlopok színéhez kell beállítanunk amit egyedileg kevertettünk ki a festékgyártó céggel.

Felméréskor és a szerelés után

A gyártást és a faipari felületkezelést követően a színre festett, mozgatható lamellás zsalugátereket a helyszínre szállítottuk. A beépítést most is mint mindig a nagy rutinnal rendelkező saját beépítő csapatunk végezte. Egyébként beépítést és helyszíni szerelést egész országszerte vállalunk.

Győr-Moson-Sopron Vármegye Egyedi Erkélyajtó Fából
Győr-Moson-Sopron Vármegye Harka Zöld Fa Bejárati Ajtó és Ablak
Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Álósztós Ablak
Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Hőszigetelt Ablak
Győr-Moson-Sopron Vármegye Erkélyajtó Zsalugáter
Győr-Moson-Sopron Vármegye Fa Zsalugáter Állítható Lamellákkal
Harka Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Zsalugáterek Szerelése
Harka Állítható Leveles Zsalugáter Egyedi Színben

Az előtte és utáni képeken nagyon jól látszik, hogy mekkorát tud dobni egy családi ház vagy nyaraló kinézetén a zsalugáter, szinte szó szerint öltözteti az ingatlant.

A harmonika zsalugáter

Az ház egy nagyméretű fix ablakkal is rendelkezik, mely természetéből adódóan nem nyitható. Ezáltal a zsalugátert nem lehetséges a belső térből kezelni, nyitni és zárni.
Ide a zsalugáter méretből kifolyólag egy harmonika megoldást gyártottunk masszív, erős dupla csapágyazású pántokkal. Egyúttal a külső zárás lehetőségét is megoldottuk.

Győr-Moson-Sopron Vármegye Harmónika Zsalugáter
Győr-Moson-Sopron Vármegye Egyedi Zöld Zsalugáterek
Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Zsalugáter Ablakra
Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Harmónika Zsalugáter
Harka RAL Zöld Egyedi Zsalugáter
Harka Egyedi RAL Zöld Fa Zsalugáter Ablakra
Harka Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Zsalugáterek

Az erkélyajtó és a zsalugáter

A felméréskor, valamint gyártáskor figyelembe kellett még azt is vennünk, hogy a hátsó teraszajtót az udvar közelsége miatt rendszeresen használják. Ezért a zsalugáter erkélyajtóba átmenőkilincses többpontos zár került beépítésre, hogy kintről is megoldott legyen a bejutás, és ne csak belülről legyen zárható a zsalugáter.

Győr-Moson-Sopron Vármegye Egyedi Zsalugáter Erkélyajtó

Zsalugáterek Éjjel és Nappal

Győr-Moson-Sopron Vármegye Zöld Zsalugáterek
Harka Győr-Moson-Sopron Vármegye Egyedi Fa Zsalugáterek

Szunyoghálót a Zsalugáterre?

Igen! Egyedi Ral színre színterezett, azaz festett beépített fékkel ellátott mobil, felfelé húzható rovarhálókat is felszereltünk a kéretlen rovarinvázió távol tartása végett.

Győr-Moson-Sopron Vármegye Erkély Zsalugáter Zöld Színben

És még néhány kép a házról a zsalugáterekkel

Harka Zöld Egyedi Zsalugáter
Harka Egyedi RAL Zöld Harmónika Zsalugáter
Győr-Moson-Sopron Vármegye Mozgatható Lamellás Zsalugáter
Harka Zöld Harmónika Zsalugáter Beépítése
Győr-Moson-Sopron Vármegye Kétszárnyú Zöld Zsalugáter

A megfelelő típus és megoldás kiválasztását mindenkor az épület adottságaihoz, stílusához igazodva célszerű kiválasztani.

Ebben tudunk önnek segíteni. Legyen Ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

Kérje ingyenes segítségünket, árajánlatunkat az önnek legmegfelelőbb zsalugáter kiválasztásához!

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader