Zsalugáter Szentendre Családi Ház Pest Vármegye

Egyedi festett fa zsalugáterek fehér műanyag nyílászárókra

Szentendre Sárga Zsalugáterek Fehér Műanyag Ablakra

Egy új építésű családi háznál járunk, a Pest vármegyei Szentendrén.

A felmérés alkalmával a helyszínbejáráson pontosítottuk a tulajdonos igényeit, elvárásait.

A feladat, hogy árnyékoló zsalugátereket gyártsunk és szereljünk fel a már meglévő fehér műanyag nyílászárókra. Szerették volna feldobni az ingatlan kinézetét, dizájnját.

A képeken is látszik, hogy jelen állapotban túl sok a fehér, nagyon egyhangúnk hat a ház. A zsalugáter színezését, felületkezelését a kérésnek megfelelően a már meglévő eresz, illetve a korlátok színéhez állítottuk be amit egyedileg kevertettünk ki a festékgyártó céggel.

A felméréskor figyelembe kellett még azt is vennünk, hogy a műanyag nyílászárókon már vannak meglévő mobil rovarhálók, amiket természetesen meg fogunk hagyni, hogy továbbra is használhatóak legyenek.

Emiatt a szokásostól kicsit eltérő utólag szerelhető tok kialakítással kellett legyártanunk a zsalugátereket nagybajomi üzemünkben.

Felméréskor és a szerelés után

A gyártást és a faipari felületkezelést követően a színre festett, mozgatható lamellás zsalugátereket a helyszínre szállítottuk. A beépítést most is mint mindig a nagy rutinnal rendelkező saját beépítő csapatunk végezte. Egyébként beépítést és helyszíni szerelést egész országszerte vállalunk.

Pest Vármegye Fehér Műanyag Ablakok
Szentendre Műanyag Nyílászárók
Pest Vármegye Szentendre Műanyag Ablak
Szentendre Fehér Műanyag Nyílászárók
Szentendre Pest Vármegye Borovi Zsalugáterek
Pest Vármegye Zsalugáterek Műanyag Nyílászárókra
Szentendre Fenyő Zsalugáterek
Szentendre Erkély Zsalugáter Műanyag Erkélyajtóra

Az előtte és utáni képeken nagyon jól látszik, hogy mekkorát tud dobni egy családi ház vagy nyaraló kinézetén a zsalugáter, szinte szó szerint öltözteti az ingatlant.

A természet és a zsalugáter

A ház egy magaslaton helyezkedik el, a nap nyáron szépen körbe tudja járni az ingatlan szinte minden pontját. Már ébredéskor amikor a nap felkel nagyon alacsony szögben süt be a két első ablakon, ahol a konyha, étkező nappali hármas helyezkedik el.

Problémát jelentett, hogy ilyenkor a reggelit hunyorogva lehetett csak elkölteni.

Ez az állítható leveleknek köszönhetően megszűnik problémának lenni, mivel a zsalugáter felszerelése után a lamellákkal nagyon jól lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét.

Pest Vármegye Fa Zsalugáter Műanyag Ablakra Utólag
Szentendre Zsalugáter És Műanyag Ablakok Ajtók
Pest Vármegye Zsalugáter Mozgatható Lamellákkal
Pest Vármegye Fa Zsalugáter
Szentendre Ajtó Zsalugáter
Szentendre Sárga Zsalugáterek
Szentendre Zsalugáter Erkélyajtó

A zsalugáterek nem csak nyáron tesznek jó szolgálatot a napsugarak megregulázásakor, hanem segítenek a téli hőmegtartásban is. Mivel ilyenkor plusz egy légréteget képeznek a nyílászárok között, ami segít a meleget jobban a lakáson belül tartani, ezáltal a fűtésszámla is némileg kedvezőbb lesz.

És még néhány kép a házról a zsalugáterekkel

Szentendre Fa Zsalugáter és Műanyag Nyílászárók
Szentendre Zsalugáter Beépítés
Szentendre Utólagszerelhető Zsalugáterek
Pest Vármegye Zsalugáter Mozgatható Levelekkel

A megfelelő típus és megoldás kiválasztását mindenkor az épület adottságaihoz, stílusához igazodva célszerű kiválasztani.

Ebben tudunk önnek segíteni. Legyen Ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

Kérje ingyenes segítségünket, árajánlatunkat az önnek legmegfelelőbb zsalugáter kiválasztásához!

Büszkék vagyunk elismeréseinkre, hisz ezek is bizonyítják megbízhatóságunkat, szakértelmünket és ügyfélközpontúságunkat:

Nafa Faipari Kft.
5.0
Based on 100 reviews
powered by Google
Zsuzsanna SzakkayZsuzsanna Szakkay
09:57 15 Dec 23
Gyors, pontos, korrekt, összehangolt csapat. Nem csak az anyaggal, hanem az emberrel is szépen bánnak. A kezükből kiadott munka elsőosztályú, a megbeszélt határidő előtt elkészült a gyönyörű zsalugáter a házra.Szívből ajánljuk Mindenkinek! Boldog Karácsonyt!🌲🥰
Marcsi HorváthMarcsi Horváth
21:36 14 Dec 23
Szép, precíz munka!
Márk GschwindtMárk Gschwindt
16:17 12 Dec 23
Korrekt, megbízható, pontos partner. Csak ajánlani tudom.
Edina Horváth-PappEdina Horváth-Papp
16:24 09 Dec 23
Minden a megállapodás szerinti történt. Szépek lettek a nyílászárók.
Tamas IllesTamas Illes
08:57 08 Dec 23
Korrekt csapat! Minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük, a zsalu pedig gyönyörű lett!
Sándor TopiczerSándor Topiczer
13:20 10 Nov 23
A vevői igényekre különösen figyelmes, precíz, kitűnő munkát végző csapat. A spaletták gyönyörűek lettek, maximálisan elégedettek vagyunk! Jó szívvel ajánlom őket tovább.
Bernadett MolnárBernadett Molnár
19:59 06 Nov 23
Gyors, precíz és nem utolsó sorban gyönyörű munkát végeztek.A kommunikáció az első pillanattól gördülékenyen zajlott.A kész ablakok beszerelésekor a megbeszélt időben, pontosan érkeztek, és a kezdeti kipakolástól a munka végén való elpakolásig minden szerszám és mozdulat a helyén volt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
István GáspárIstván Gáspár
08:19 30 Aug 23
Az ajánlatkéréstől a szerződésen át, a kivitelezésig korrekten, pontosan, megbízhatóan teljesítettek.Végre egy cég, akik felkészülten, minőségi szerszámokkal, minőségi profi munkát végeztek.Ajánljuk bárkinek, akinek zsalugáter, ajtó, ablak kellene. Nem fog csalódni!
Tamás BakaiTamás Bakai
16:14 29 Aug 23
Profi csapat, kiváló látásmóddal és korrekt hozzáállással. Eddig bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, készséggel álltak rendelkezésünkre.
Lina TokodiLina Tokodi
06:51 22 Jul 23
Korrekt gyors árajánlat, minőségi termék, nagy szakértelem, jó ár-érték arány, minőségi beépítés. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek, mind ablak, mind zsalugáter készítésre. Az én esetembe még a távolságot is legyőzték. Férjem szerint az egyetlen vállalkozó, akivel nem volt gond egy felújítás alatt.
László GelencsérLászló Gelencsér
17:44 06 Jun 23
Zsalugáter gyártására és felszerelésére szerződtünk. Pontos határidő betartás. Teljesítés a megbeszéltek szerint. Aprólékosan kiváló szép munka.
János HarajkaJános Harajka
07:20 08 May 23
A jó szerencsém hozott össze a céggel! A felújítás alatt lévő présházunk ablakaira zsalugátert, szúnyoghálót, valamint ablak készítést rendeltem a Nafa Faipari Kft.-től. A helyszíni felmérést követően határidőre, korrekt áron, nagyon jó minőségben kerültek legyártásra, majd felszerelésre a termékek! A cég képviselőinek megjelenése, a szerszámaik a munkájuk során tanúsított hozzáállás mind jó példaértékű volt! Mindenkinek jó szívvel tudom Őket ajánlani! Harajka János, Budapest A munkavégzés Sümeg környékén történt.
József SzuszaiJózsef Szuszai
17:53 16 Oct 22
Teraszunk ablakbeépítéséhez választottuk a NaFa Kft-t. Kis házunkon nem szabványos méretű ablakokat és ajtót kellett beépíteni. Örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, mert az első pillanattól könnyű volt az együttműködés. Mindig minden az ígért időben és minőségben történt. Profi szakemberek, profi gépekkel, minőségi munka. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.
js_loader