Blog

Itt mindig sok érdekességet talál. Ha kérdése van a témával kapcsolatban kommentbe felteheti. Ha nem szeretne lemaradni a legújabb bejegyzésekről, iIratkozzon fel hírlevelünkre és Likeoljon minket a Facebookon!

Miért válasszon minket az ablakcseréhez?

Miért válasszon minket az ablakcseréhez

Ablakot cserélünk!

Amikor megszületik az arra irányuló döntés, hogy kicseréltetjük az ablakainkat, akkor felmerül a következő eldöntendő kérdés, hogy melyik céggel is végeztessük el a feladatot. Mindenki szeretne a legmegbízhatóbb céggel dolgoztatni, és ez így teljesen rendben is van. Na meg persze mindenki minőségi árut szeretne kapni a pénzéért, ami szintén magától értetődő és jogos igény. Mindebből kifolyólag bátran merem ajánlani magunkat.

Miért válasszon minket az ablakcseréhez

Saját választásunk ablakcseréhez!

Cégünk kizárólag minőségi termékeket gyárt és forgalmaz. Természetesen a felhasznált alapanyagok is meghatározzák az elkészült termékek milyenségét, mi nem engedünk ebből sem: mindenhez a lehető legjobb alapanyagot használjuk fel. Ezért olyan nyílászárókról van itt szó, amelyeket bármikor szívesen ajánlunk barátoknak, családtagoknak is, és amelyekkel a saját otthonaink is fel vannak szerelve. A saját családjának pedig mindenki nyilván a legjobbat akarja, ez nem kérdés. Mi magunk vagyunk a cégünk elsődleges referenciái is. Bár ez elsőre talán érdekesnek hangozhat, de végül is nem ez a lehető legjobb referencia, amit az ember kaphat? Hiszen a saját házába miért is építene be valaki valami olyat, amiről tudja, hogy rossz? És ez itt a lényeg: mi tudjuk, hogy ez a lehető legjobb, amit az otthonunknak, a családunknak és magunknak adhatunk.

Miért válasszon minket az ablakcseréhez

Ablakcsere referencia...

Természetesen ezen felül számos más referenciával is rendelkezünk, amelyeket szívesen megmutatunk, elmondunk Önnek, amennyiben arra igényt tart. Ehhez bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjük Önnek, illetve a Referenciák menüpontban is számos, már elkészült munkánkat láthatja.

Fa ablak vagy műanyag ablak, mi legyen a nyílászáró alapanyag? Az örök kérdés, ugye? A választás az öné, de támaszkodhat több évtizedes tapasztalatunkra, segítünk a döntésben! Csak a minőség! Legyen szó akár társasházról, lakásról, akár családi házról, nyaralóról, hétvégi házról, akár közintézményről.

Miért válasszon minket az ablakcseréhez

A megbízható ablakcsere?!

A minőségen felül, ha velünk dolgoztat, akkor a megbízhatósággal sem lesz problémája. Cégünk mindent pontosan a megbeszéltek szerint végez, legyen szó akár az időpontokról, akár az árról vagy bármilyen részletről. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy a megbeszélt időpontra elkészülnek a megrendelt nyílászárói, és be is szereljük Önnek őket.

A kért árajánlattól, illetve megbeszélt ártól nem lesznek eltérések, ahogy az esetlegesen előfordulhat más cégeknél, előre nem látható költségek címszó alatt. Csak azt adjuk Önnek, amire szerződtünk, de azt minden részletében. Eltérések megbeszélés nélkül semmiképpen nem lesznek várhatóak.

Miért válasszon minket az ablakcseréhez

Miért fontos ablakcserénél a biztos háttér?

Gondolom, már ön is hallott rémtörténeteket ismerősi körben, hogy a „szaki” nem abban a minőségben prezentálta az ablakot, nyílászárókat, mint ami elvárható volt és meg volt beszélve.

Vagy akár felvette a pénzt, de a munka részben vagy egészben nem készült el, esetleg felszívódott az illető.

A feketéző, sufniban gyártó, „majd okosban megoldjuk” asztalosokkal vigyázni kell!

Anyagilag nem biztos, hogy az így megspórolni kívánt áfa összege megér akkora kockázatot, hogy nem azt kapjuk minőségben a pénzünkért, mint amit szerettünk volna, vagy előfordulhat, hogy nem is kapunk semmit. Ha esetleg később szükséges, akkor a garanciát hol érvényesíti?

A minőségen nem éri meg spórolni!

Erre a megoldás egy olyan cég, ami több évtizede jelen van a piacon, mert ebben az esetben nem csak a teljesítésnél nem lesznek gondok, hanem az esetleges garanciális problémák esetén is lesz kihez fordulni. Nem tűnik el az iparos egyik napról a másikra.

Az elmúlt években rengeteg esetben keresték meg cégünket javítási munkálatokkal, ahol a garancia időben keletkezett reklamációkat az adott gyártó többszöri jelzés ellenére sem orvosolta. És annak lejárta után szinte elzárkózott a probléma kezelésétől.

Cégünknél a garancia idő lejárta után sem „hajtjuk el” az ügyfelet, hanem saját szakembereinkkel orvosoljuk az esetlegesen felmerülő problémákat. Mivel a saját termékeinket mi ismerjük a legjobban.

Miért válasszon minket az ablakcseréhez

Összességében

Amennyiben tehát olyan céggel dolgoztatna, amelyik tartja magát a megbeszéltekhez, és az ügyfélt is partnerként kezeli, akkor mindenképpen megéri a NAFA Kft. csapatát választania. Ha egy megbízható céget keres, amelyik valóban minőségi nyílászárókkal tudja Önt ellátni, akkor valóban ránk van szüksége. Ha nem akarja, hogy a megrendelés és a munka során meglepetések érjék, akkor mi vagyunk a lehető legjobb cég, amely mellett leteheti a voksát.

Mert a NÉV, a Tradíció KÖTELEZ!

Kérjen bátran árajánlatot ablakcserére!

Köszönöm a figyelmet!

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonló tanácsokat olvasni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és Likeolj minket a Facebookon!

Write a Reply or Comment