Blog

Itt mindig sok érdekességet talál. Ha kérdése van a témával kapcsolatban kommentbe felteheti. Ha nem szeretne lemaradni a legújabb bejegyzésekről, iIratkozzon fel hírlevelünkre és Likeoljon minket a Facebookon!

Műanyag bejárati ajtó – a lakás gyöngyszeme

Szürke műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó

Nincs is esztétikusabb annál, mint amikor egy családi háznak egy gyönyörű bejárati ajtaja van, ráadásul általában ez az első dolog, amit az emberek először megfigyelnek, amikor vendégségbe érkeznek egy házhoz. Éppen ezért gondosan kell megválasztani a bejárati ajtónkat, hiszen az otthonunk színvonalának az egyik meghatározó eleméről van szó.

Kétszárnyú felülvilágítós műanyag bejárati ajtó

Az ajtó vásárlásakor a legtöbben általában a fa ajtókban gondolkodnak, viszont nem szabad megfeledkezni a műanyag bejárati ajtókról sem, hiszen egy megfelelő műanyag ajtó manapság akár a lakásunk gyöngyszeme is lehet. Ezek a műanyag ajtók ráadásul akár kevesebbe is kerülhetnek, mint a fából készült ajtók, plusz utóbbiakhoz képest sokkal kevesebb törődésre van szükségük: felületük mindössze egy kis takarítást igényel rendszeres időközönként.

A műanyag bejárati ajtó előnyei

A műanyag bejárati ajtók ezen kívül kiváló hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, éppen ezért választják ezeket egyre többen. A régi típusú huzatos ajtók korszaka már lejárt, hiszen a műanyag ajtókkal elterjedtek a modern, minőségi ajtók, amelyek egyáltalán nem engedik ki a hőt a lakásból. Egy jól szigetelő műanyag bejárati ajtó manapság már egy új lakás vásárlása esetén is elvárás, hiszen ezek nemcsak olcsóak és kiválóan szigetelnek, de szépek és mutatósak is.

Felülvilágítós műanyag bejárati ajtó

A műanyag ajtó felülete a szó legjobb értelmében tekintve igénytelen, mivel különösebb felületkezelést vagy gyakori takarítást egyáltalán nem igényel. Megtisztításához másra nem is lesz szükségünk, csak egy szivacsra és némi tisztítószerre, ráadásul ezek az ajtók megállják a helyüket akár egy erősen párás környezetben is.

A műanyag bejárati ajtó specifikációi

Amikor a gyárban ezeket az ajtókat készítjük, gondosan odafigyelünk arra, hogy könnyen ellenálljanak a rozsdával szemben, ezen kívül az alacsony súrlódásra, a hibás működés kizárására, az esztétikus megjelenésre is összpontosítunk, valamint természetesen a magas szintű biztonság is előírás a gyártási folyamat közben.

2 üveges műanyag bejárati ajtó

Ami a bejárati ajtók üvegezését illeti, amellett, hogy a műanyag ajtók üvegei általános hőszigetelők, bármilyen speciális üvegezést is lehet igény szerint választani. Ha önnek fontosabb a biztonság, akkor választhat ragasztott üvegezést, viszont ha eddig a hőszigeteléssel gyűlt meg a baja, akkor ott vannak a fokozottan hőszigetelő ajtók is, amelyek még erősebben tartják a hőt, mint az általánosan hőszigetelő társaik.

Amennyiben nem szeretné, hogy erősen felmelegedjen nyáron a lakás, akkor napvédő üvegezés igénylésére is lehetőség van. Apropó nap, a mai műanyag ajtók esetében már nem kell attól tartani, hogy a napsugárzás hatására megsárgulnak, mivel ezek már UV álló bevonattal készülnek.

Műanyag bejárati ajtó formák

Műanyag bejárati ajtóknál úgynevezett ajtó panelokat alkalmazunk, amiket az alap keretben akár bontás nélkül is lehet cserélni akár később is.

Ezek a panelok rengetegféle mintával és üvegezéssel rendelhetőek.

Tekintse meg ízelítőként műanyag bejárati ajtó katalógusunkat a linkre kattintva!

A műanyag bejárati ajtók tehát nagyon előnyösek lehetnek mindenféle szempontból.

Manapság már olcsóbbak, mint sok évvel ezelőtt és jól is mutatnak.

Könnyedén a lakás bejáratának gyöngyszemévé válhatnak, amennyiben a megfelelőt választjuk ki.

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

Ebben tudunk önnek segíteni, hogy meghozza a megfelelő döntést, kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Köszönöm a figyelmet!

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonló tanácsokat olvasni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és Likeolj minket a Facebookon!

Write a Reply or Comment